Friday, July 24, 2009

Inkues Hapa Lancai Ni?

Oleh ZULKIFLI JALIL dan NORLIZA ABDUL RAHMAN
utusan@pengarang.com.my

PUTRAJAYA 22 Julai - Kabinet hari ini memutuskan supaya satu inkues diketuai seorang majistret dijalankan minggu depan bagi menentukan punca kematian Setiausaha Politik Exco Selangor, Teoh Beng Hock, Khamis lalu.


Inkues lendir apa pulak ni?

Lendir Mat bijaN lagi ka?

Inkues apa lancai?

1Malaya nak tau Teo Beng Hock mati macamana?

Bukan nak tau macamana SPRM kelebek buluclick kat sini jap.

Haramjadah hapa nak tau macamana Said Hamdan buat kerja?

Anak dia pun sakit kronik suka kat budak2 bawah umur..

Anak kronik, bapak lagi maung melantun² la..hehehe


1Malaya nak tau,

1Malaya nak tau macamana dia boleh jatuh dan maut muda belia.

1Malaya tak nak tau macamana SPRM kelebek bulu.

Suruh boss SPRM kelebek anak dia yg sakit kronik tu dulu.

Kena sound kat anak tu, “Pramugari kan ramai, cun² lagi, dah dewasa pun wahai anakandaku”


Nota: Kenal ……..?

No comments:

Post a Comment